Samen op Pad

Soms is het fijn als iemand een tijdje met je mee loopt. In mijn geval is dat David Pieters. Nooit gedacht dat ik met een coach in zee zou gaan. Life is full of surprises.

Ik was op zoek naar iemand die mijn verlangen om naar het buitenland te gaan begreep en praktisch kon maken. En David bood precies dát aan. Een aantal jaren daarvoor hadden hij en zijn gezin de stap naar Bali genomen.

Al snel gingen onze gesprekken over de diepere motivaties en bewegingen in ons leven. Over angst, de invloed van opvoeding, de werking van patronen. Over menselijkheid, waarin liefde, vrijheid en creativiteit centraal staan.

De afgelopen 6 maanden waren onze wekelijkse afspraken een baken om mijn pad telkens helderder te krijgen. Waarin mijn diepere drijfveren zichtbaar werden. En al hebben we weinig gesproken over de feitelijke move naar het buitenland, deze is nu duidelijker dan ooit.

Ik heb één van onze gesprekken op video gezet, opgedeeld in zeven stukken. De eerste vind je hier. De overige op de site van David.